Pakistan’da 5.9 büyüklüğünde deprem: 20 ölü, 300 yaralı




Tarih: 7 Ekim 2021 Perşembe 12:07


Pakistan’ın batısındaki Belucistan eyaletinde meydana gelen 5.9 büyüklüğünde depremde en az 20 kişinin hayatını kaybettiği, 300 kişinin yaralandığı belirtildi.

Pakistan'ın batısındaki Belucistan eyaletinde, yerel saatle 03.20'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 15 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssünün Harnai kenti yakınları olduğu bildirildi. Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, deprem nedeniyle meydana gelen yıkımda en az 20 kişinin hayatını kaybettiği, 300 kişinin de yaralandığı belirtildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, depremden etkilenen bölgelere kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İl Afet Yönetimi Başkanlığı (PDMA) tarafından yapılan açıklamada, hayatını kaybedenlerin çoğunun çocuk olduğu belirtildi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA