Mersin Barosu’ndan can dostlar yararına kermes düzenlendi




Tarih: 7 Ekim 2021 Perşembe 13:35


Mersin Barosu Hayvan Hakları Komisyonu can dostların yararına kermes düzenledi.

Haber- Sevcan Akgül

Mersin Barosu Hayvan Hakları Komisyonu tarafından Mersin Adliyesi 4. kat Baro Odasında düzenlenen kermeste, can dostlar için avukatların yaptığı yiyeceklerin yer aldığı stantlar oluşturuldu. Stantlarda satılan yiyeceklerle birlikte, Mersin’de ihtiyaç duyulan alanlarda hayvan besleme noktaları oluşturularak, kedi, köpek ve kuşların beslenmesi sağlanması hedefleniyor. Kermese Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Bilgehan Taha Solak ve komisyon üyesi avukatları yer aldı. Kermeste konuşan Mersin Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Bilgehan Taha Solak, “Sokakta yaşayan can dostlarımız için Baro odamızda bir günlüğüne düzenlediğimiz kermese, hayvan haklarına duyarlı olan meslektaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Belirli periyotlarda bu kermesi düzenlemeyi düşünüyoruz. Böylece, Mersin’de hayvan besleme noktalarının çoğalmasına, sokakta yaşayan hayvan dostlarımızın burada mama, yem, su ihtiyacının karşılanmasına destek olacağız. Biz komisyon olarak mağdur ayırt etmeksizin faaliyetlerde bulunuyoruz. Buradaki kermesin ana noktası beslenme alanlarının oluşturulması olacaktır. Bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarının diğer kurumlara ve sivil toplum örgütlerine örnek olmasını temenni ediyorum. Çünkü hayvan dostlarımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir. Kermese destek veren meslektaşlarımıza, kermesimizi ziyaret ederek kedi barınma odası hediye eden Akdeniz Belediyesi saha sorumlusu Sevil Kumaş’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA