Polisten sokak hayvanlarına destek




Tarih: 28 Ekim 2021 Perşembe 13:26


Mersin polisi, gönüllülerle beraber sokakta aç ve susuz kalan hayvanlara desteğini sürdürüyor. Son olarak Karaduvar, Karacailyas ve Özgürlük mahallelerinde hayvanlara mama ve su desteği veren polisler, açlıktan bitkin düşen bir köpeği de veterinere götürdü.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, Karaduvar, Karacailyas ve Özgürlük mahallerinde hayvanların aç ve susuz kaldığının ihbarını aldı. Bunun üzerine gönüllülerle birlikte belirlenen mahallelerde çalışma başlatan ekipler, mama ve su desteğinde bulundu. Ekipler ayrıca açlıktan bitkin düşmüş olan bir kurt melezi köpeğinin de aşılarını yaptırarak, Destek Şube Müdürlüğünün telsiz kademe kampüsüne teslim etti. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA