İYİ Parti, Cumhuriyet’in 98’inci yılını kutladı




Tarih: 28 Ekim 2021 Perşembe 16:17


İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, İl Sekreteri Ali Yanık ve il yöneticileri, başkanları Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yılı sebebiyle çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.

Haber- Gizem Konucu

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunma törenine İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Dutar, İl Sekreteri Ali Yanık, İl yöneticileri, İlçe başkanları ve yöneticileri ve il gençlik başkanı katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yılı için açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Dutar, “29 Ekim Cumhuriyetin bütün kazanımlarıyla beraber milletimizin kutladığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı öncellikle tüm Mersin halkımızın bayramını kutluyorum. Bu vatan, Milletimizin Kurtuluş Savaşı ile verdiği özgürlük mücadelesinde küllerinden doğdu. 7 Düvele özgürlüğüne dokunanı affetmeyeceğini gösterdi. Bu uğurda büyük bedeller ödedi. Şimdi Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu vatanın nice yüzyıllar görmesi için hepimiz kendimizi öne süreceğiz! Tabi Türk milletinin istikbal ve istiklal adına verdiği bir mücadele sonucu kurduğu Cumhuriyetin bütün kazanımlarıyla beraber gazi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe doğru yürüyerek el birliğiyle, bütün kazanımlarıyla beraber 100’üncü yıla kavuşturma temennisinde bulunuyorum ve bu duygularla da bütün bu uğurda şehit olmuş başta Gazimiz Mustafa Kemal Atatürk ve bütün şehitlerimizi minnetle anıyoruz” dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA