Kılavuz’dan Çarıkçıoğlu’na 29 Ekim tebriği




Tarih: 29 Ekim 2021 Cuma 14:30


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 29 Ekim kutlamalarının ardından İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkçıoğlu’nun yanına giderek Cumhuriyetin 98’inci yılını kutladı.

Haber- Sevcan Akgül

Tuğgeneral Necip Çarıkçıoğlu ile tören alanında bir görüşme gerçekleştiren MHP’li Kılavuz, jandarma teşkilatının 29 Ekim zaferinde büyük payı olduğunun altını çizerek, “İstiklal Harbimizin zaferle sonuçlanmasının ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimiz, 98 yıl önce bugün ilan edilmiştir. Cumhuriyet; yedi düvele karşı verdiğimiz zaferin tescilidir. Cumhuriyet; Türk milletinin istiklal ve istikbali adına manda ve himayeyi reddedip kendi kendini yönetme iradesidir. Her türlü yokluğun, sıkıntının zorluğun ve imkansızlığın içinde imanla, inançla, cesaretle ve adanmışlıkla bu güzel eseri milletimize hediye eden kahramanların anısına Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması için cumhuriyeti ve onun değerlerini korumak ve yükseltmek Türk milletinin her bir ferdinin asli vazifesidir. Bu düşünceler ışığında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve Türk vatanının istiklali uğruna mücadele eden şanlı ecdadımızı rahmetle, minnetle ve iftiharla anıyor; manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum” dedi.  Tuğgeneral Necip Çarıkçıoğlu ise MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a teşekkür etti.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA