Her yerde KADES bilgilendirmesi




Tarih: 31 Ekim 2021 Pazar 14:37


Adana polisi kadına yönelik şiddetin son bulması için il genelinde KADES tanıtımı yapıp, kadınlara programı indirmesini sağlıyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kadınların erkekler tarafından şiddete uğramaması için il genelinde çalışma başlattı. Polis çalışma kapsamında Kadın Acil Destek Uygulamasını (KADES) kadınlara anlatıp programı cep telefonlarına indirmelerini sağlıyor. Polis program sayesinde bir tıkla polisin en geç 10 dakikada kadının yanında olacağını hatırlatıp, programın devreye girmesinden itibaren birçok kadının hayatını kurtardığını anlattı. Polisin bu bilgiyi vermesi üzerine telefonunda KADES programı olmayan birçok kadın programı indirip kendini artık daha güvende hissettiğini söyledi. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA