Siberay projesi ile vatandaşlara güvenli internet anlatıldı




Tarih: 1 Kasım 2021 Pazartesi 16:44


Mersin’de Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, vatandaşlara ’Siberay’ projesi anlatılıyor.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince düzenlenen eğitimlerde, 'güvenli internet ve siber suçlardan korunma yöntemleri' anlatıldı. Siberay projesinin amacı; Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak toplumu teknoloji bağımlılığı, siber güvenlik, güvenli internet kullanımı gibi konularda bilinçlendirmeyi hedefleyerek bu sayede toplumun her bir ferdinin interneti bilinçli ve faydalı kullanması olarak belirtildi. Siberay projesi kapsamında; Arena Stadyumunda gerçekleşen ‘İçel İdman Yurdu – Mardin Büyükşehir futbol Kulübü’ arasında düzenlenen futbol müsabakası, Mersin Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu ‘Soli Pompeiopolis YüzmeMaratonu’, Toroslar Belediyesinin düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ‘Cumhuriyet Kupası Yamaç Paraşütü Yarışması’ etkinliklerinde vatandaşlara 'güvenli internet ve siber suçlardan korunma yöntemleri' hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu kapsamında vatandaşlara yasa dışı bahis, sosyal medyanın hayata etkisi, siber güvenlik, siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı ve güvenli internet kullanımı konularında seminer, eğitim faaliyeti gerçekleştirildi ve Siberay Projesi kapsamında broşür dağıtıldı. (Haber Merkezi)

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA