Seçer, Halk Günü Etkinliği’ne katıldı




Tarih: 7 Kasım 2021 Pazar 13:39


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Tarsus Gençlik Kampında düzenlenen ‘Halk Günü Etkinliği’ne katılarak kadınlar, çocuklar ve aileleri ile dolu dolu bir gün geçirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, etkinlikte yüzlerce aile Tarsus Gençlik Kampı’nda doyasıya vakit geçirme imkanı buldu. Başkan Seçer, etkinlikte ilk olarak Büyükşehir Belediyesinin Tarsus’ta bulunan Kadın ve Çocuk Bilim, Teknoloji Atölyesinde eğitim alan çocukların yaptığı robotları inceledi. Tarsus Gençlik Kampındaki yeni alanları da inceleyen Seçer, gezici araçta miniklerle birlikte kısa bir gezinti yaptı. Başkan Seçer, doyasıya eğlenen çocuklara, “Çok mutlu görünüyorsunuz. Burası çok güzel değil mi?” diye sordu ve miniklerden “Evet” yanıtını aldı. Seçer, kampa sürekli gelen çocukların da nadir gelen çocukların da olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi olarak çocukları daha sık etkinliklere götüreceklerini belirtti. Tarsus Gençlik Kampının kapısının herkese açık olduğunu ifade eden Seçer, “Burası halkın tesisi. Kimsenin malı değil, hepimizin malı. Herkes buradan yararlanacak. Kadınları, çocukları o kadar seviyoruz ki, onlarla ilgilenecek ayrı bir birim oluşturduk ve onun başkanını da bir kadın arkadaşımızı, Şerife Hanımı yaptık. Onların katkıları çok önemli. Çok teşekkür ediyoruz, muhtarlarımıza çok teşekkür ediyoruz, burada muhtarlarımı da gördüm. Bütün mahalle muhtarlarımızdan ricamız; bu organizasyonlara katkı yapsınlar, mahallelerden çocuklarımızı buraya getirsinler. Biz her türlü ulaşım imkanımızı seferber ederiz” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA