Vural: “Mersin yatırım yapmak için çok uygun bir kent”




Tarih: 14 Kasım 2021 Pazar 14:36


Mersin’de tarımdan akaryakıta, inşaattan pırlantaya kadar birçok sektörde yatırımlarını devam ettiren Vural Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural, “Mersin yatırım yapmak için çok uygun bir kent. Buradan iş dünyasına da kentimize sü­rekli yeni iş alanları açma konusunda çağrıda bulunuyorum. Oluşan her yeni yatırım alanları Mersin’e değer katacaktır” dedi.

Haber- Burak Karataş

Mersin’de tarımdan akaryakıta, inşaattan pırlantaya kadar birçok sektörde yatırımlarını devam ettiren Vural Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural, Mersin’deki yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Mersin’in çok fonksiyonel ve aynı zamanda bu fonksiyonları iyi değerlendirmek için potansiyeli yüksek bir kent olduğunu belirten Vural, “İhracat bir kentin gelir değerini artıran en önemli unsurdur. Mersin’e baktığımızda Türkiye’nin önde gelen limanla­rına sahibiz, bu da Mersin ihracatını olumlu yönde etkileyen bir değerdir. Bunun yanı sıra Çukurova Bölgesel Havalimanının açılması ile birlikte ihracat noktasında yeni bir kanal daha oluşacaktır. Havalimanı ile birlikte Mersin hem ticari hem de turizm açısından birçok ili geride bırakmış olacak” şeklinde konuştu.

 

“VURAL TARIM İLE BİRLİKTE MERSİN’DEN BİRÇOK ÜLKEYE ÜRÜN GÖNDERİYORUZ”

Vural Grup olarak tarım alanında narenciye ihracatı yaptıklarını ve ihracat noktasında Mersin’in sunduğu ayrıcalıkları en iyi şekilde değerlendirmeye gayret gösterdiklerini belirten Vural, “Vural Tarım ile birlikte Mersin’den birçok ülkeye ürün gönderiyoruz. Üretim ve ihracata büyük ölçüde önem verdiğimizi vurgulamak istiyorum. Bunun dışında Şahutoğlu Petrol ile Akaryakıt sektöründe uzun süredir varlığımızı sürdürüyoruz. Opet gibi güçlü bir marka ile çalışmak bize güç veriyor. Biz de aldığımız bu güçle birlikte bölgemizde iyi bir bayi olduğu­muzu her fırsatta kanıtlıyoruz. Vural İnşaat ile birlikte inşaat sektöründe de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Mersin’de yeni inşaat projelerimiz ile birlikte yakın zamanda yatırım yap­maya hazırlanıyoruz. Forum AVM’de içerisinde yer alan son yatırımları olan Makdis Pırlanta markasını Mersin’e getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Vural, Açtığımız mağaza ile pırlanta sektöründe de Mersinlilerin hizmetindeyiz. Yaptığımız bütün yatırımlar Mersin’dedir” dedi.

 

“OLUŞAN HER YENİ YATIRIM ALANLARI MERSİN’E DEĞER KATACAKTIR”

Vural, uzun yıllardır çalışma hayatının içerisinde olduğunu ve çalışmaktan hiçbir zaman zarar görmediğini de sözlerine ekleyerek, “Sürekli yatırım yapma isteğim de bundan kaynaklıdır. Kendime daha fazla çalışacağım alanlar oluşturuyorum. Yeni yatırım alan­ları oluşturmanın en önemli tarafı da bünyenizdeki istihdam sayınız artıyor. Birçok kişiye ve ailesine iş imkanı sağlamış oluyorsunuz.

Yatırımdan bugüne kadar hiçbir zarar görmedim. Bu yüzden her fırsatta yatırım yapmayı kendime görev edindim. Dediğim gibi Mersin yatırım yapmak için çok uygun bir kent. Buradan iş dünyasına da kentimize sü­rekli yeni iş alanları açma konusunda çağrıda bulunuyorum. Oluşan her yeni yatırım alanları Mersin’e değer katacaktır” şeklinde konuştu.

 

“ASLA PES ETMESİNLER”

Gençlere tavsiyelerde de bulunan Vural, “Öncelikle hiçbir zaman başarısız olabileceklerini düşünmesinler. Kurduk­ları işin pazarını en iyi şekilde araştırmaları gerekiyor. Yenilikçi fikirleri ve teknolojiyi sürekli güncel tutmaları gerekiyor. Ve en önemlisi de asla pes etmeden yollarına devam etmeleri gerekiyor. Yatırım noktasında küçük ama sağlam ilerlemek her zaman kendini güvende hissettirir. Bütün bunlar sağlandığı zaman başarı kaçınılmaz olacaktır” diyerek konuşmasını sonlandırdı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA