Ermenistan-Azerbaycan sınırında 7 Azerbaycan askeri şehit oldu




Tarih: 17 Kasım 2021 Çarşamba 12:07


Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan-Azerbaycan sınırında yaşanan çatışmalarda 7 Azerbaycan askerinin şehit olduğunu duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 16 Kasım'da Ermenistan-Azerbaycan sınırında Ermenistan askerlerinin provokasyonları önlemek için Azerbaycan ordusunun sınırda yürüttüğü operasyonlar sırasında 7 Azerbaycan askerlerinin şehit olduğu, 10 askerin ise yaralandığı bildirildi. Bakanlık yetkilileri operasyonlarda şehit olan Teğmen Ümüd Niftaliyev, Orhan Cabbarov, Çavuş Natig Aliyev, Elçin Ağayev, Elmin Alizade, Elçin Aliyev, Murad Halilov isimli askerlerin ailesi ile yakınlarına taziye dileklerini iletti.

 

Açıklamada, Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki durumun 16 Kasım akşamından bu yana sakinliğini koruduğunu ve bölgenin Azerbaycan askerlerinin kontrolü altında olduğu belirtildi. Bakanlık, Ermenistan'ın yol açtığı gerilim ve çatışmaların sorumluluğunun tamamen Ermenistan'ın askeri-politik liderliğinde olduğunu aktardı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA