Metruk binaların yıkımı sürüyor




Tarih: 18 Kasım 2021 Perşembe 14:37


Akdeniz Belediyesi, halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden, görsel kirlilik yaratan ve kimi zaman da madde bağımlılarının mekanına dönüştüğü için sosyal sorunlara neden olan metruk yapıların yıkımını aralıksız sürdürüyor.

Akdeniz ilçe sınırlarında bugüne dek sahiplerince terk edilmiş yüzlerce metruk yapıyı yıkan fen işleri ekipleri, yasal süreci tamamlanan, Kiremithane Mahallesi 4417 Sokak Numara 34 adresinde bulunan, zaman içinde harabeye dönmüş 2 katlı binanın yıkımını gerçekleştirdi. Çevre güvenliği alınarak iş makinesi yardımıyla yapılan kontrollü yıkım sonucu ortaya çıkan tonlarca moloz ve inşaat yıkıntı atığı da kamyonlara yüklenerek mahalleden çıkarıldı. Yıkıma tanık olan mahalle sakinleri, can ve mal güvenliğini tehdit etmesinin yanında, harabeye dönüşmüş böylesi metruk binaları veya çevresini oyun alanına çeviren küçük çocukları için büyük tehlikeler yarattığını dile getirerek, yıkım çalışması nedeniyle Akdeniz Belediyesi’ne ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.

Gerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sahada yaptığı kontrol ve incelemelerde tespit ettiği, gerekse yapı sahiplerinin başvurusu veya mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine, halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan, yer yer madde bağımlılarının mekanına dönüştüğü için toplumsal sorunlara yol açan metruk yapıların yıkımına kesintisiz devam edilecek. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA