Kadın Hakları Merkezi, kadın mahkumlar için kermes düzenledi




Tarih: 18 Kasım 2021 Perşembe 15:24


Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Haftası kapsamında kadın cezaevine yapacakları ziyaret öncesi kermes düzenledi. Düzenlenen kermesle birlikte kermesten elde edilen gelirlerle birlikte cezaevindeki mahkum kadınların ihtiyaçları karşılanması hedefleniyor.

Haber- Gizem Konucu

Mersin Adliyesi’nde düzenlenen kermeste konuşan Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Arzu Günay; “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Haftası için kadın cezaevine gideceğiz 26 Kasım’da. Cezaevi müdüründen kadınların ihtiyaçlarının olduğunu öğrendik ve biz de ihtiyaçlarını temin edebilmek için Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi olarak bir kermes düzenledik. Buradan elde ettiğimiz gelirle kadın cezaevi müdüründen aldığımız ihtiyaç listesine göre gerekli malzemeleri temin edip, 26 Kasım günü de cezaevine gidip Kadın Merkezi olarak teslimini yapacağız. Kermesin maliyeti tamamen bize ait, ürünlerimiz el emeği. Arkadaşlarımızın ürünleri kendileri evde yaptı, dışarıdan getirilen hiçbir malzeme yok, maliyeti de tamamen bize ait. Kermesten elde edilecek olan gelirle de cezaevlerindeki kadın mahkumların ihtiyaçları karşılanmaya çalışılacaktır. Aynı zamanda Tarsus Adliyesi’nde de Kadın Hakları Merkezimiz orada da bir kermes açtı, orada da aynı zamanda kermes düzenlenmektedir ve oradan da gelecek olan gelir toplanıp, ihtiyaçlar elimizden geldiğince giderilmeye çalışılacak” ifadelerine yer verdi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA