Seçer: “İş insanları ile diyalog halinde olmamız kente fayda sağlayacaktır”




Tarih: 25 Kasım 2021 Perşembe 15:18


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) yönetim kurulu üyeleri ile yemekte bir araya geldi. Başkan Seçer, yönetim kurulu üyeleri ve dernek temsilcilerinin kenti ilgilendiren konulardaki sorularına tek tek yanıt verdi Seçer,“ İş insanları olarak her zaman benimle diyaloğa açık olmanızı arzu ederim. Bu size de fayda sağlayacaktır, kentimize de fayda sağlayacaktır” dedi.

Tenis Kulübü’ndeki yemekte Başkan Seçer’in yanı sıra Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası(MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, MESİAD yönetim kurulu üyeleri ve dernek başkanları yer aldı. Sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu ifade eden Seçer, kentin faydası için iş insanlarının kendilerine yardımcı olması çağrısında bulunarak, “İşadamlarının samimi olarak bize yardımcı olması lazım. Hangi siyasi partiden olursanız olun. Benim için AK Parti’lilik, HDP’lilik, CHP’lilik, İYİ Parti’lilik, MHP’lilik meselesi yok. İş insanları olarak her zaman benimle diyaloğa açık olmanızı arzu ederim. Bu size de fayda sağlayacaktır, kentimize de fayda sağlayacaktır” dedi.

 

SİVİL TOPLUM BAŞKAN SEÇER’DEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin yaptığı değerlendirmede, “Her telefon açtığımızda mutlaka görüşüyoruz, randevularımız günü gününe gerçekleşiyor. Bu konuda hiçbir sıkıntı yok Büyükşehirimizden. Ayrıca kentin en kuzeyinde, Toroslar’ın eteğindeki yolları da biliyoruz. Sıcak asfaltla Tepeköy’den Avgadı’ya o yolların birçoğu yapılmış. Görüyoruz, kendilerine teşekkür ediyoruz”dedi.  MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, kentin geleceği açısından bir arada olmanın önemli olduğuna değinerek, “Sayın Başkanımız farklı bir Başkanlık profili çiziyor gerçekten. Herkesle beraber, iç içe. Yaptıklarını da sorguluyor bizlere açık açık. Mersin olarak gerçekten şanslıyız. Sayın Hasan Engin ve MESİAD ailesine teşekkür ediyorum, değerli Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum bir arada olduğumuz için” diye konuştu.  MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ise “Başkan Vahap Seçer Mersinimiz için bir şanstır. Hep beraber destek olmamız lazım” diye konuştu.  MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ise “Göreve geldiği andan itibaren Başkanımızı sürekli yanımızda hissettik. Bir dediğimizi iki etmedi. Vahap Başkan her zaman bizim yanımızda, her şeyimizle ilgileniyor, kesinlikle yanımızda. Sanayiye verilen destek Mersin ekonomisine döner Başkanım”  ifadelerini kullandı. MESİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, Başkan Seçer’emuhtarlardan ve vatandaşlardan gelen taleplerin kısa sürede çözülmesi için gösterdiği hassasiyeti takdir ettiğini belirterek,“Bundan 15 gün önce Mut’ta bir toplantıya katıldım. Kent Konseyi’nin, Sayın Vali’nin, Büyükşehir yetkilileri ve MESKİ’nin olduğu bir toplantıydı. Orada köylü, muhtar bir talepte bulundu. Orada sizin yetkili arkadaşlarınız; takdir ettim onları; ‘efendim biz hazırız. Sayın Başkanımız bize talimat verdi. Biz size boruları veriyoruz’ dedi” diye konuştu.  Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, “Mersin’e yaptığınız çalışmalardan, katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın kapısı sürekli STK’lara açık, istediğimiz zaman görüşebiliyoruz” dedi.  Bir önceki dönem MTSO Meclis Başkanı Mahmut Arslan, Başkan Seçer’in çok güzel çalışmalara imza attığını belirterek, “Çok güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Mersin’in birikmiş birçok sorununu çözüyorsunuz. Bu anlamda size çok teşekkür ediyorum” dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA