Öz’den akülü sandalye desteği




Tarih: 28 Kasım 2021 Pazar 15:40


Halil Öz, sosyal medya aracılığı ile kendisine ulaşan 43 yaşındaki Zehra için seferber olarak yıllardır istediği akülü sandalyeye kavuşturdu.

Halil Öz, küçük yaşlarda geçirdiği havale sonrasında tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Zehra için kolları sıvadı. Sosyal medya aracılığı ile kendisine ulaşan Öz, Zehra’nın hayallerini gerçekleştirdi. Sosyal medyada bir yardım kampanyası başlatarak çok kısa sürede akülü sandalye siparişi vererek Zehra’nın hayatına ufak bir dokunuş yapan Öz, bu mutluluğu yaşamanın çok özel bir his olduğunu dile getirdi. Öz ayrıca Zehra’nın akülü sandalyesine destekte bulunan herkese teşekkür ederken, Erdemli Belediyesi’nden de Zehra için daha kullanışlı bir yol yapmasını istediklerini ve belediyenin çok kısa sürede bunu gerçekleştireceğine inandığını ifade etti.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA