Tarsus’ta ekmek satışı 1 TL’den devam edecek




Tarih: 9 Aralık 2021 Perşembe 17:11


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatlarıyla hijyen koşullarına uygun olarak üretilen 200 gram ağırlığındaki ekmekler, Belediye Ekmek Fırını’nda 1 TL’ye satışa sunuluyor. Belediye ekmek fırını önünde oluşan kuyruğa çözüm üretmek için ikinci ekmek fırınını da açacaklarını belirten Başkan Bozdoğan, “Şartlar ne olursa olsun her halkımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın sofrasına en ucuz ekmeği ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Sahada inceleme gerçekleştiren Başkan Bozdoğan; Ekmeği en uygun fiyata vatandaşlara ulaştırmaya çalıştıklarını vurgulayarak “Biz Tarsus Belediyesi olarak hemşehrilerimize ekmeğimizin 1 TL’den satışını gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde Tarsus’taki vatandaşlarımız bütçelerine uygun fiyata ekmek satın alabilecek ve sorun yaşamayacak” dedi.  Vatandaşların ekmeğe ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla ikinci fırını da açacaklarını belirten Başkan Bozdoğan  “Tarsuslu vatandaşlarımızın her koşulda yanında olmak için çalışıyoruz. Bunun için ikinci ekmek fırınını açmak için çalışmalara başladık. Sadece ekmek değil, un fabrikası da açıyoruz. Bizler kendi buğdayımızı, mısırımızı üretiyoruz. Her türlü ihtiyacı kendimiz üreterek, vatandaşlarımız için ekonomik sıkıntı çekildiği bu dönemde ekmeği, un stokları bitene kadar 1 TL’den satmaya devam edeceğiz ve gramaj olarak da herhangi bir düşürmeye gitmeyeceğiz. Belediye olarak kimsenin mağdur olmadan hizmet alması için her türlü çalışmayı yapmaya çalışıyoruz”  diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA