100. Yıl Veteranlar Futbol Turnuvası başladı




Tarih: 14 Aralık 2021 Salı 14:24


Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. Yılı münasebetiyle düzenlenecek olan “3 Ocak Mersin’in Kurtuluşu 100. Yıl Veteranlar Futbol Turnuvası” başladı.

Mersin Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şubesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “3 Ocak Mersin'in Kurtuluşu 100. Yıl Veteranlar Futbol Turnuvası” 14 Aralık 2021-03 Ocak 2022 tarihleri arası Akdeniz Belediyesi Seyfi Ali Türkoğlu Futbol Sahasında düzenlenecek olup, final karşılaşması 03 Ocak 2022 tarihinde Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Seyfi Alanya, Seyfi Ali Türkoğlu, Tevfik Sırrı Gür, Ahmet Ayas, Ahmet Kireççi (Mersinli Ahmet), İbrahim Arayıcı, Bahri Evkuran ve Erol Durmuşlu gibi Mersin’e ve sporunun ebediyete intikal etmiş efsane isimlerinin verildiği 8 Veteran takımın mücadele edeceği turnuva başladı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA