Oyun Kolejinde yılbaşı etkinliği




Tarih: 27 Aralık 2021 Pazartesi 14:43


Mersin’de eğitim alanında faaliyetlerini sürdüren Oyun Koleji anaokulu öğrencileri, aileleri ile birlikte yaklaşan yılbaşı öncesi el becerilerini geliştirmek ve sosyal faaliyet amaçlı kapı süsü yaptı.

Eğitim sektöründe farklı projelere imza atan Oyun Koleji, özel eğitim sistemi ile çocukların her konuda bilinçlenmesini sağlıyor. Amaçlarının, öğrencilere eğitici ve öğretici oyunlar eşliğinde aile bağlarının da güçlü tutulmasına yönelik çalışmalar yapmak olduğunu belirten kolejin kurucularından Ufuk Akbıyık, "Her hafta düzenlediğimiz atölye ve oyun etkinliğimizin bu haftaki konusu yılbaşı etkinliği oldu. Öğrencilerimiz önce okulumuzdaki çam ağaçlarını süsledi, ardından aileleri ile birlikte kapı süsü çalışması yaptı. Amacımız öğrencilerimizin el becerilerini geliştirmek aileleri ile keyifli zaman geçirmelerini sağlamak" dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA