Berdan Barajı mesire alanında tahribat ve hırsızlık




Tarih: 2 Ocak 2022 Pazar 10:54


Mersin’in Tarsus ilçesinde Berdan Barajı Devlet Bahçeli mesire alanında bulunan elektrik altyapısını oluşturan kablolar ve farklı aparatlar çalındı, bazı noktalarda tahribat yapıldı.

Alınan bilgiye göre, mesire alanındaki 5 adet aydınlatma direği kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce söküldü. Direkler üzerinde takılı bulunan projektörler, kablolar, kapaklar çalındı. Aynı şekilde mesire alanının farklı noktalarında bulunan elektrik panolarına zarar verilip, içerisindeki ekipmanlar çalınırken, bazı noktalarda da yer altındaki kablolar söküldü.

Mesire alanında yer alan bazı kamelyalara da zarar verildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından bakımı yapılan mesire alanında yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili emniyet birimleri inceleme başlattı. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA