Demirkollar A.Ş, yüzde 40 büyümeyi hedefliyor




Tarih: 2 Ocak 2022 Pazar 12:45


Mersin Tarsus Organize Sanayi bölgesinde Ayçiçek ve endüstriyel yağlar alanında günlük 100 ton kapasite ile üretim yapan Demirkollar A.Ş, 2022 yılında yüzde 40 büyümeyi hedefliyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Halil Demirkol, faaliyet alanlarını ve hedeflerini gazetecilere anlattı.

2022 yılında yüzde 40 büyümeyi hedefleyen Mersin Tarsus Organize Sanayi bölgesinde Ayçiçek ve endüstriyel yağlar alanında günlük 100 ton kapasite ile üretim yapan Demirkollar A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Demirkol, gazetecilere konuştu.  Hayat hikayesini anlatarak başlayan 1974 yılı Şanlıurfa doğumluy Demirkol, “Evli 3 çocuk babasıyım. İş hayatıma çocuk yaşta rahmetli babam Hacı Abbas Demirkol’un yanında başladım ve bugünlere geldim. Böyle bir babanın evladı olmak benim için büyük şanstı. Bize hep söylediği söz dürüst olun dürüst çalışın kazanan hep siz olursunuzdu” ifadelerini kullandı.

“2022 YILI İÇİN YÜZDE 40 BÜYÜMEYİ PLANLIYORUZ”
Şirketin faaliyet alanları hakkında açıklamalarda bulunarak, şirketin mevcut yatırımları ve gelecek hedeflerini aktaran Demirkol, “DEMİRKOLLAR YAPI ENERJİ VE YAĞ SANAYİ A.Ş. Mersin – Tarsus 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu modern ve teknolojik tesisimiz de günlük 100 ton kapasite ile hijyen kurallarına uygun olarak ayçiçek yağı ve endüstriyel yağlar üretmektedir. Yurtiçi yurtdışı bayilerimiz ve distribütör­lerimiz bulunmaktadır. Şirketimiz kurulduğu günden bugüne koymuş olduğu hedefe emin adım­larla ulaşmaktadır. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı iş ortaklarımız ve bayile­rimizin hep yanında olduk, onlarla beraber büyümekteyiz. Ayrıca başarılı büyüme trendimizi arttırmak amacıyla 2022 yılı için yüzde 40 büyümeyi planlıyoruz” diye ekledi.

“ŞİRKETİMİZ ŞU AN İÇİN 8 ÜLKEYE İHRACAT YAPMAKTADIR”
İhracat yaptıkları ülkeler ve ihracat hacimleri hakkında bilgi veren Demirkol, “Şirketimiz şu an için 8 ülkeye ihracat yapmaktadır. Sürekli olarak artan ihracat rakamlarımız ilerlediğimiz hedeflerin bizim doğru yolda olduğu­muzun en büyük kanıtıdır. Ülke kalkınmasında her zaman katkı sağla­manın gayreti içerisinde olan şirketimiz ihracat hedeflerini bu paralelde sürdürmektedir. İş hayatına atılacak genç arkadaşlarıma tavsiyem yaptığımız iş her ne olursa olsun, her zaman ileriyi görmeyi amaç edinmiş, idealleri olan göz­lemci bir yapımız olması gerekmektedir. Bölgemizin limana olan yakın­lığından farklı illerden bölgemize yoğun talep olduğunu görüyoruz. Çu­kurova Bölgesel Havalimanının da tamamlanması ile birlikte bölgemize olan talepler artacaktır. Model Fabrika ve Yenilik Merkezi’nin MTOSB’ye ve Mersinimize kazandırılması da MTOSB’de yatırım yapan gençlerimize de yol haritası olacağı düşüncesindeyim. Çalışmaktan hiçbir zaman yılmadım sürekli yatırım yapma isteğim de bundan kaynaklı. Dolaysıyla daha fazla çalışanı istihdam etmek daha fazla ihracat yapabilmek ve ülkemize daha fazla döviz kazandırmak hedeflerimiz arasındadır” şeklinde konuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA