MESKİ, yağışlara karşı önlemlerine hız verdi




Tarih: 5 Ocak 2022 Çarşamba 15:21


MESKİ Genel Müdürlüğü, yoğun yağışlı havalarda yaşanabilecek su birikintileri ve taşkınların oluşmaması amacıyla başlattığı kanalizasyon, yağmur suyu şebeke ve ızgara giderlerini temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MESKİ’nin aldığı önlemler sayesinde yoğun yağışlarda oluşabilecek su baskınları sorunu minimuma indiriliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yağışlı havalarda su birikintilerinin ve taşkınların oluşmaması amacıyla kanalizasyon, yağmur suyu şebeke ve ızgara giderlerini temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

EKİPLER, IZGARA VE MENFEZ TEMİZLİĞİNİ ARTIRDI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde 13 ilçenin tamamında çalışmalarına aralıksız devam eden MESKİ, yağışlarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için başlattığı ızgara ve menfez temizliği çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Şebekelerde tıkanmalara sebebiyet verebilecek olan süprüntü malzeme, pet şişe, bez, kağıt havlu, tuvalet kağıdı vb. atıkların atılması gibi sebeplerle tıkanan ızgaralar da itinayla temizleniyor. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA