Kılavuz’dan 10 Ocak mesajı




Tarih: 10 Ocak 2022 Pazartesi 14:48


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Kılavuz, yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kalemini Türk milletinin hizmetine sunan, Türk devleti ve Yüce Türk milleti adına ahlaklı gazetecilik yapan, Türk milletinin haber alma özgürlüğünü sağlayan, milletimize doğru, güvenilir ve nitelikli bilgi aktaran, her şart ve koşul altında özveriyle ve fedakarca görev yapan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içten ve yürekten kutluyor; evrensel hukuka ve basın ilkelerine bağlı kalıp vatanımızın ve milletimizin menfaatlerini gözeterek mesleğini icra eden tüm gazetecilerimizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.. Mersinimizde; Mersinimizin sorunlarını yerinde gören, Mersinli hemşerilerimizin talep ve beklentilerini televizyon ekranlarına, internet ortamına veya gazete köşelerine taşıyan, Mersin insanının sesi olan yerel basınımızın saygın temsilcilerine de bu vesileyle sevgilerimi ve muhabbetlerimi sunuyor; görevleri başında hayatını kaybeden gazetecilerimizi de rahmetle anıyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.”


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA