Yenişehir Belediyesi kasapları denetledi




Tarih: 4 Şubat 2022 Cuma 11:54


 

Mersin Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki kasap ve et marketlerde denetimlerde bulundu. Ruhsat ve evrak kontrolü yapan ekipler denetimlerde genel temizlik kurallarını da kontrol etti.

Mersin Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmeleri için ilçe genelindeki iş yerlerinde denetimlerine devam ediyor.  Sık sık fırın, okul kantini, market ve lokanta denetiminde bulunan ekipler, son olarak ilçedeki kasap ve et marketleri denetledi. Sağlık ve hijyen açısından steril olması gereken yerlerin başında gelen et mamulleri satış alanlarında denetimlerini gerçekleştiren ekipler, ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra satışı yapılan ürünlerin son kullanma tarihlerini titizlikle inceledi. 

Etlerin muhafaza edildiği soğuk hava depolarının uygunluğunu da kontrol eden ekipler, işletme sahiplerine genel temizlik kurallarının yanı sıra tüm çalışanların maske kullanması konusunda da özenli olması gerektiğini hatırlattı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA