İçel İdmanyurdu’ndan Abdullah Özyiğit’e teşekkür




Tarih: 6 Şubat 2022 Pazar 13:18


İçel İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve kulüp yöneticileri Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Özyiğit, “İçel İdmanyurdu takımımızın başarısı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Kentimizin takımına inanıyoruz” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, TFF 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Mersin temsilcisi İçel İdmanyurdu’nun yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette Kulüp Başkanı Metin Saltık ve kulüp yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunan Özyiğit, Mersinlilerin taraftar desteği ile birlikte İçel İdmanyurdu’nun şampiyonluğa oluşacağına inandıklarını söyledi. İçel İdmanyurdu Başkanı Metin Saltık ise Başkan Abdullah Özyiğit’in her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.  (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA