Ünlü, epilasyonla ilgili merak edilenleri aktardı




Tarih: 6 Şubat 2022 Pazar 14:12


Mersin’de güzellik sektöründe faaliyetlerini sürdüren Mine Ünlü Güzellik Merkezi Kurucusu Mine Ünlü, Dr.Tesla Nano cihazı ve lazer epilasyon hakkında önemli bilgiler aktardı.

Haber – Fatih Dönmez

Mine Ünlü Güzellik Merkezi Kurucusu Mine Ünlü, Dr. Tesla Nano cihazı ve lazer epilasyon hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, “Güzellik ve kozmetik sektörünü dünyada ilk defa iki özelliği bir arada bulunduran (soğuk hava üfleme ve buz başlık teknolojisi) WAVE TWIN ile tanıştıralım. Yeni tasarım ve teknolojik özellikleriyle göz kamaştıran Dr. Tesla Nano ile artık seanslar daha hızlı, daha acısız, daha güçlü, daha soğuk ve daha konforlu. İleri seviye atış teknolojisi ile kıl kökü patlatma kuvveti artan Dr. Tesla Nano ile, seans sonrasında gözle görülür reaksiyon alınır. Yeni nesil acısız atış teknolojisi sayesinde artık sonuçlar daha yüksek ve seans aralıkları daha uzun. Dr. Tesla Nano hijyenik başlık aparatı ile kişiye özel hizmet vermenizi mümkün kılar” ifadelerini kullandı.

“LAZER KALICI VE SAĞLIKLI OLDUĞU İÇİN TERCİH SEBEBİDİR”

Lazer epilasyonun ne olduğuna ve zararları olup olmadığına dair açıklamalarda bulunan Ünlü, “Lazer epilasyon diğer epilasyon çeşitlerinden farklı olarak kalıcı ve sağlıklı olduğu için tercih sebebidir. Kadın ya da erkek fark etmeksizin istenmeyen tüylerin kalıcı olarak yok edilmesini sağlayan lazer epilasyon, klasik yöntemlere kıyasla acısızdır. Doğru cihazlarla ve uzmanlar tarafından yapıldığında son derece etkili ve zararsızdır. Uzmanlar tarafından uygulanacak bölge, cilt tipi ve rengi, kıl yapısı incelenerek ne tür bir cihaz kullanılacağı seçilir ve kişiye yaklaşık olarak tüylerden kaç seansta kurtulacağının bilgisi verilir. Lazer epilasyonda temel amaç, tüyü değil, kıl kökünü yok etmektir. Lazer ışınlarının kıl köküne uygulanmasıyla tüyün gelişimini sağlayan kök hücrenin fonksiyonu kasıtlı olarak bozulur. Böylece tüyün tekrar cilt yüzeyinde belirmesi engellenir” şeklinde konuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA