Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi (SEUP) tanıtımı gerçekleştirildi




Tarih: 23 Şubat 2022 Çarşamba 16:11


Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi (SEUP) tanıtımı gerçekleştirildi.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen; Geçici koruma altındaki Suriyelilerin ve Türk ev sahibi toplulukların sosyal ve ekonomik uyumunu, istihdam edilebilirliklerini ve yeterliliklerini iyileştirerek mesleki eğitime teşvik etmek amacı ile Avrupa Birliği FRIT Fonu tarafından finanse edilen ve Alman Kalkınma Bankası (KfW) aracılığıyla desteklenen ‘Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi’ kısaca (SEUP)' görünürlük faaliyeti kapsamında, Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde basın toplantısı yapıldı. Toplantıya Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Dursun Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitimse Sorumlu Şube Müdürü Sayın Yılmaz Gündoğan, İlçe Mesleki ve Teknik Eğitimse Sorumlu Şube Müdürü Sayın Osman Ayyürek, işletme temsilcileri ile okul idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı amacına uygun olarak iş dünyası sektör temsilcilerinin katılımı ile okulumuzdaki SEUP projesi kapsamında yürütülen faaliyetler ile projenin önemi anlatıldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA