AEBEL, Avrupa kalite ödülüne layık görüldü




Tarih: 24 Şubat 2022 Perşembe 13:45


Mersin’in Basınının tanınmış gazeteci ve televizyon program sunucusu Veysi Dede, Londra’da Lobin Internacional ile birlikte Avrupa Kalite Zirvesi düzenledi. Zirvede Mersin’in dünya markası AEBEL’de Avrupa kalite ödülüne layık görüldü.

AVRUPA ZİRVESİNDE MERSİN İMZASI

Daha önce İstanbul, Brüksel, Frankfurt, Saraybosna, Belgrad, Paris, Amsterdam gibi başkentlerde gerçekleşen 16.Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi; dünyanın en önemli iş merkezlerinden biri olan Londra'da, sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerini ağırladı.

Londra’da ki 16. Avrupa kalite Zirvesi, Kentimizin Türkiye’de taranmış gazeteci ve televizyon program sunucusu Veysi Dede ile Lobin International tarafından düzenlendi.

Zirveyi Veysi Dede ve dünyaca ün yapmış uluslararası manken ve dizi oyuncusu Wilma Elles birlikte sundular.

Zirve; Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen sanayici ve iş adamlarının bilgi, birikim ve deneyimlerini aktarmasına fırsat verdi. Zirve, devlet ve özel sektör temsilcilerinin yanı sıra STK'lar ve bürokrasinin katılımıyla gerçekleşti.

Londra’daki 16. Avrupa Kalite Zirvesi‘nde kentimizin bir dünya markası olan ARBEL’de Bir çok uluslararası marka ile birlikte yılın avrupa kalite ödülünü aldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA