Mersin’de ’Sıfır Atık Geri Dönüşüm Sergisi’ açıldı




Tarih: 27 Şubat 2022 Pazar 15:46


Mersin’de ’Sıfır Atık Geri Dönüşüm Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Mezitli Halk Eğitim Merkezi’nin kadrolu ve usta öğreticilerinin israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılıp değerlendirilmesinden yola çıkarak, tamamı atık ürünlerden dönüştürülen 'Sıfır Atık Geri Dönüşüm Sergisi', Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun katılımı ile bir AVM’nin zemin katında açıldı. Mezitli Kaymakamı Ahmet Erdoğdu'nun da katıldığı serginin açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, sıfır atık bilincinin önemli olduğunu belirterek, sergide emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Su ve Milli Eğitimi Müdürü Koca da sergideki ürünleri inceleyerek kursiyerlerden bilgi aldı. Dekoratif el sanatları, giyim, nakış, mefruşat, görsel sanatlar, takı ve deri ürünlerin yer aldığı sergiye ziyaretçilerin ilgisi büyük oldu. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA