İçel İdmanyurdu:1 Edirnespor:0




Tarih: 27 Şubat 2022 Pazar 17:21


TFF 3.lig’de 24’üncü hafta maçlarıyla heyecan devam ediyor. Üst sıraların çekişmeli geçtiği TFF 3. Lig 3’üncü Grup’ta yer alan temsilcimiz İçel İdmanyurdu, sahasında Edirnespor’u ilk yarının skoruyla yenmeyi başardı.

Haber- Fatih Dönmez

Temsilcimiz İçel İdamanyurdu, 24’üncü hafta maçında rakibini 1-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Mersin Stadyumu’nda Edirnespor’u konuk eden temsilcimiz İçel İdmanyurdu, maçın henüz daha 5’inci dakikasında Umut Aydın’ın attığı golle rakibi Edirnespor karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarıda rakip Edirnespor topla daha fazla oynasa da etkili hücumlar gerçekleştiremedi ve temsilcimiz İçel İdamanyurdu, ilk devreyi 1-0’lık üstünlükle kapattı. Güneşli bir Mersin gününde oynanan maça taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. Kentin iş insanlarının yanı sıra AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz ve Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da maçı takip edenler arasında yer aldı. Temsilcimiz İçel İdmanyurdu, 1-0 aldığı maçla birlikte, oynadığı son 17 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen temsilcimiz yenilmezlik serisini 18 maça çıkarmış oldu. Uzun bir süredir resmi maçlarda kaybetmeyen temsilcimiz, Mersin’de taraftarlarını da oldukça heyecanlandırmış durumda. 42 puanla ligde 5’inci sıraya yükselen temsilcimiz, şampiyonluğa inanmış şekilde yoluna devam etmekte. Gelecek hafta kümede kalma mücadelesi veren Mardin 1969’la zorlu bir maça çıkacak olan temsilcimizi buradan alacağı 3 puanla içeride oynayacağı play-off potasındaki en önemli rakiplerinden olan Ofspor müsabakasına daha moralli ve taraftarı şampiyonluğa daha fazla kenetlenmiş olacağı maçtan sonra Ofspor’u da yenerek, ilk üçe demir atma hedefinde.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA