İçel İdmanyurdu: 1 0 Yeşilyurt D.Ç. Ofspor




Tarih: 10 Mart 2022 Perşembe 13:37


İçel İdmanyurdu, Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’un 26. hafta maçında, kendi evinde Ofspor’u 1-0 mağlup etti.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdmanyurdu, 26. hafta maçında Yeşilyurt D.Ç. Ofspor’u ağırladı. Kırmızı Lacivertliler, Mersin Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Umut Aydın’ın golüyle 1-0 kazandı. Bu skorla birlikte ligdeki yenilmezlik serisini 20 maça çıkaran İçel İdmanyurdu, puanını 48’e yükseltti. İçel İdmanyurdu, 27. hafta maçında 13 Mart Pazar günü Karabükspor ile karşılaşacak. Karabük’te oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak.

EN AZ GOL YİYEN İKİ TAKIMDAN BİRİSİ

Sahasında Ofspor’u 1-0 mağlup eden İçel İdmanyurdu, Belediye Derincespor ile birlikte Türkiye profesyonel liglerinde en az gol yiyen iki takımdan biri olma unvanını da elinde bulunduruyor.

Oynadığı son 6 maçta gol yemeyen Kırmızı Lacivertliler, bu sezon toplamda 16 maçta kalesini gole kapattı. İçel İdmanyurdu ayrıca, Spor Toto Süper Lig lideri olan ve bu sezon sadece bir kez yenilen Trabzonspor’un ardından en az mağlup olan 3 takımdan biri olarak ta dikkat çekiyor. Bu sezon oynadığı 26 maçta sadece iki kez mağlup olan Mersin ekibi, Sakaryaspor ve Batman Petrolspor ile birlikte bu ünvanı elinde bulunduruyor.

İçel İdmanyurdu: Sertaç Güzel, Gökcan Gelmen, Özkan Zileli, Aslan Gök, Erhan Karayer, Ömer Önder (Batuhan Fındık dk.86), Serhat Tunç (M. Raşit Şahingöz dk.60), Batuhan Ayvaz (Muratcan Bölükbaşı dk.60), Ömer Çiçek (Furkan Güneş dk.86), Sabit Hakan Yılmaz, Umut Aydın (Nurettin Çağlar dk.73)

Ofspor: Burak Sarı, Buğrahan Karslı, Onur Paksoy, Fikret Topaloğlu (Serkan Gürses dk.86), Temel Taşkın, Emre Turan, Batuhan Calap (Miraç Türkyılmaz dk.70), Gökhan Cingirt, Emre Kalkan, Adnan Gülen, Oktay Bala

Sarı Kart: Özkan Zileli (İçel İdman Yurdu); Fikret Topaloğlu, Burak Sarı (Ofspor)

Goller: Umut Aydın (dk.58) (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA