Adana’da 13 milyon kaçak makaron ele geçirildi




Tarih: 11 Mart 2022 Cuma 14:53


Adana polisi yaptığı operasyonda 13 milyon 20 bin kaçak makaron, 25 bin doldurulmuş kaçak sigara, 561 kilogram kıyılmış kaçak tütün ve 326 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, kentte kaçak ürün satıldığı bilgisini aldı. Bu bilgi üzerine harekete geçen polis, eş zamanlı olarak 5 ayrı adrese baskın yaptı. Ekipler, yapılan baskınlarda 13 milyon 20 bin kaçak makaron, 25 bin doldurulmuş kaçak sigara, 561 kilogram kıyılmış kaçak tütün ve 326 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirdi. Polis, ayrıca baskında 5 sigara dolum makinesi de buldu. Olayla ilgili 5 zanlı gözaltına alındı. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA