Mersin İŞKUR, işverenlere teşvik ve destekleri anlattı




Tarih: 15 Mart 2022 Salı 16:21


Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdür Yardımcısı Ercan Gön Mersin İŞKUR İl Müdürlüğü ve Mersin Bakallar ve Bayiler Odası iş birliğinde düzenlenen “2022 İşverenlere Yönelik İŞKUR Destekleri ve İstihdam Teşvikleri” konulu seminere katıldı.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu’nun talimatlarıyla Mersin Bakkallar ve Bayiler Odası ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Ercan Gön, İş ve Meslek Danışmanı Cihan Tunç, Mersin Bakkallar ve Bayiler Odası Yöneticileri, oda üyesi firma yetkilileri katıldı. Açılış konuşmaları Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Ercan Gön tarafından yapılan seminerde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Cihan Tunç tarafından iş yerlerine yönelik teşvik ve destekler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.Teşvik ve Destek Sunumlarının ardından Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Ercan Gön, İş ve Meslek Danışmanı Cihan Tunç tarafından işverenlerin soruları cevaplandırıldı.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA