Yaralı halde bulunan kızıl şahin tedavi altına alındı




Tarih: 19 Mart 2022 Cumartesi 17:19


Adana’nın Ceyhan ilçesinde bir vatandaş tarafından yaralı halde bulunan kızıl şahin tedavi altına alındı.

Adana’nın Ceyhan ilçesine bağlı Mustafabeyli Mahallesi’nde bir vatandaş tarafından yaralı halde bulunan kızıl şahin Osmaniye Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Vatandaştan teslim alınan kızıl şahin Yaban Hayvanı Acil İlk Müdahale Merkezi'ne getirildi. Veteriner hekim tarafından yapılan ilk incelemelerde kuşun sağ kanadında açık yara ve pençesinde yaralı olduğu tespit edildi. Pençesinde kesiklerde olduğu belirlenen kızıl şahin antibiyotik içeren özel krem ve spreylerle tedavi uygulandı. İlk tedavisi tamamlanan şahin Yaban Hayvanı Acil İlk Müdahale Merkezi'nde gözlem altına alındı. 

 Rehabilitasyon sürecinin tamamlanmasının ardından uçma yetisi kazanamayacak olan kızıl şahinin hayvanat bahçesine gönderilecek. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA