Mersin İli Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu Vali Su başkanlığında toplandı




Tarih: 25 Mart 2022 Cuma 16:07


Orman yangınlarının önlenmesine ilişkin faaliyetlerde, Tarım ve Orman Bakanlığı dışındaki Kuruluşların imkanlarından yararlanma ve yardımlaşma konusunda 6831 sayılı Orman Kanununun 69.Maddesine göre düzenlenen ve Bakanlar Kurulunun 10.09.1976 gün ve 7/12520 sayılı kararı ile yürürlüğe konan, 09.10.1976 tarih ve 15729 sayılı resmi gazetede yayımlanan Orman yangınlarının önlenmesi ve söndürülmesinde görevlilerin görecekleri işler hakkındaki yönetmelik esasları gereği; Mersin İli Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilikte gerçekleştirilen toplantıya; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığından DZ.BNB. V. Sinan Akman, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı S.G.KD. Albay Oğuz Bavbek, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkçıoğlu, kurum amirleri, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Koordinasyon Şube Müdürü Ali Temiz katıldı.Bölge Müdürü Akduman, Mersin Orman Bölge Müdürlüğünün orman yangınlarının önlenmesi, söndürülmesi ve yanan alanların tekrar ağaçlandırılması ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptıktan sonra komisyon kararlarına geçildi. Komisyon kararında diğer kamu kurum ve kuruluşlarının yangın mevsimi öncesi ve yangın esnasında yapacakları işler maddeler halinde ele alındı ve oy birliği ile karara bağlandı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA