Ebru Öztekmen, gazetecilerin sorularını yanıtladı




Tarih: 25 Mart 2022 Cuma 16:46


Güzellik ve kozmetik sektöründe önemli başarılara imza atan Ebru Öztekmen, kurulduğu günden bu yana tercih edilme sebeplerini ve Ebru Öztekmen Güzellik Merkezi’nin faaliyet alanlarını gazetecilere anlattı.

Güzellik ve kozmetik sektöründe önemli başarılara imza atan Ebru Öztekmen, kurulduğu günden bu yana tercih edilme sebeplerini ve Ebru Öztekmen Güzellik Merkezi’nin faaliyet alanlarını gazetecilere anlattı. Gazetecilere iş hayatına ailesinin etkisini anlatarak başlayan Öztekmen, “Bu işin en başından bu yana her zaman yanımda olan, hayallerimin peşinden koşmam için beni hep destekleyen en güzel heyecanlarımda, korkularımda, sevinçlerim[1]de, kararlarımda elimi tutan eşimin desteği çok büyük iş yerimi açmamda. Ebru Öztekmen Güzellik Merkezimizde verdiğimiz hizmetler Mıcrobladıng, dudak pıgmentasyonu, eyelıner & dıplıner, kaş dizayn, kaş silme, cilt bakımı, hydrafacıal vip, mezoterapi, dermapen, kirpik & kaş laminasyonu, cilt problemleri, manikür, pedikür, jel tırnak, kalıcı oje, nail art, problemli el ayak bakımı, ipek kirpik, ağda, lazer epilasyon, diyetisyen ve bölgesel zayıflama hizmeti veriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“TÜRKİYE’Yİ HEP EN İYİLERE ULAŞTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Başarılanın sırını anlatan Öztekmen, “ Verdiğimiz kaliteli hizmet ve gerçek sonuçlarla ekibimizle birlikte önce Mersinlileri daha sonra tüm Türkiye’yi hep en iyilere ulaştırmayı hedefliyoruz. Aslında sektörümüzde bugün bilinen en iyi en kaliteli marka ve uygulamaları Mersin’e ilk kazandıran Uzmanım. Güzellik ve sağlıklı yaşam alanındaki gelişmeler hiç durmaz dur[1]durulamaz… O yüzden iyi ve kaliteli hizmetler için Uzman tercihi çok önemli. Uzmanın eğitimi sorgulanmalı, mesela ben sonucu[1]na inanmadığım hiçbir uygulama ve marka ile işlem yapmam, yapılmasını doğru bulmuyorum. ‘Yeni bir uygulama çıkmış sizde yok mu?’ sorusuyla karşılaştığımda eğer insanların kandırıldığını görüyorsam sonucuna inanmıyorsam o uygulama hiçbir zaman bizde olmayacaktır. İşte bu düşünce ve dürüstlükle danışanlarımız[1]la aramızda oluşan aileden biriymişçesine güven duygusu paha biçilemez” şeklinde konuştu.

 

“GENÇLER HAYAL KURARAK BAŞLASIN İŞE”

Genç girişimcilere ve işe yeni başlayanlara önerilerde bulunan Öztekmen, “En önce başlayın… Hayal kurun ve hayalleriniz için çaba gösterin. Hayallerinize ulaşmanın en önemli yolu inanç, istek, çabadan geçiyor ve ertelemeyin. O gün bu gün… Hiçbir zaman düşmekten ve yorulmaktan korkmayın. Araştırmacı bir yol izleyerek küçük adımlarla ilerlemek her zaman büyüme yolunda en sağlıklı olan yöntemdir. İş hayatıma lise eğitimi almaya başladığım günden itibaren başladım diyebilirim. Liseye başladıktan sonra hocamın güzellik merkezi vardı ve okuldan sonra oraya giderdim. Güzel zamanlardı… Hem Lise eğitimimi hem Üniversite eğitimi cilt bakımı ve güzellik uzmanlığı üzerine aldım ve daha sonra yurtdışı yurtiçi kaynaklı birçok eğitime katıldım. Sektörde hem alaylı hem mektepli nadir uzmanlardan biri olmakta ayrı gurur verici benim için” sözlerini kullandı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA