Kulüp Başkanı Metin Saltık’tan “Teşekkür” mesajı




Tarih: 28 Mart 2022 Pazartesi 17:53


TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, dün kendi evinde oynadığı maçta Orduspor 1967 A.Ş.’yi 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Ligde şu ana kadar oynadığı son 22 maçta yenilmeyen ve son 8 maçta kalesini gole kapatarak büyük bir başarıya imza atan Kırmızı Lacivertli ekipte Kulüp Başkanı Metin Saltık maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Orduspor maçını kazanarak şampiyonluk hedeflerine bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Saltık, “Değerli Mersinliler; Şanlı Mersin İdman Yurdu’nu yaşatmak ve hak ettiği üst liglere taşımak adına mücadele eden Kulübümüz, 3. Ligde 2021-2022 sezonunun sonuna doğru kritik viraja girdiğimiz bu süreçte, dün seyircimiz önünde ligdeki önemli rakiplerimizden Orduspor 1967 A.Ş.’yi yenerek şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünkü müsabakamızda tribünleri dolduran taraftarımızın desteği ve coşkusu ile hanemize 3 puan daha ekleyerek bulunduğumuz grupta liderin 6 puan gerisinde 3. sıraya yükseldik. Özellikle taraftarımızın ve şehir dinamiklerinin Takımına sahip çıkması, 2. Lig yolunda inanç, motivasyon ve kararlılığımızı en üst seviyeye taşımaktadır. Dünkü müsabakada 90 dakika boyunca Takımını gönülden destekleyen cefakar taraftarlarımız ve Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubumuz teşekkür, takdir ve alkışı hak etmişlerdir” dedi. Dün oynanan maçı tribünden izleyen ve İçel İdman Yurdu’nu yalnız bırakmayan kent protokolü başta olmak üzere tüm taraftarlara da teşekkür eden Saltık açıklamasında, “Ayrıca Şehrinin Takımını yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen, ihtiyaç duyulan her konuda yanımızda olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e, Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a, Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a, Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit’e, Mezitli Belediye Başkanımız Sayın Neşet Tarhan’a, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Aslan ve personeline, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ökkeş Demir ve personeline ve Mersin’imizin değerli Basın Emekçilerine ayrı ayrı teşekkürlerimizi arz ederiz. Yine dün stadyumda bizleri onurlandıran Mersin Milletvekillerimiz Sayın Zeynep Gül Yılmaz’a, Sayın Alpay Antmen’e ve Sayın Hacı Özkan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Tüm Mersinlilerin ve Mersin İdman Yurdu gönüllülerinin desteği ile şampiyonluk meşalesini alevlendiriyoruz ve bu güçle, el ele, gönül gönüle, omuz omuza Şanlı Mersin İdman Yurdu adıyla 2. Lige adımızı yazdıracağımıza inanıyoruz. Teşekkürler Mersin, Teşekkürler Kırmızı Şeytanlar” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA