Eyvan Kebap Ramazan’a hazır




Tarih: 31 Mart 2022 Perşembe 16:43


Mersin ve Adana’nın sevilen Restoranı Eyvan Kebap Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı.Mersin ve Adana’nın vazgeçilmez restoranlarından biri olan Eyvan Kebap, zengin menüsü ve kaliteli lezzetleri ile Ramazan ayında iftarların uğrak adresi olacak. Adana’daki başarısını Mersin’de de sürdüren Eyvan Kebap, iftarda evlere paket servis seçenekleri ile de hizmet verecek.

Mersin ve Adana'nın sevilen Restoranı Eyvan Kebap Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı.Mersin ve Adana'nın vazgeçilmez restoranlarından biri olan Eyvan Kebap, zengin menüsü ve kaliteli lezzetleri ile Ramazan ayında iftarların uğrak adresi olacak. Adana'daki başarısını  Mersin'de de sürdüren Eyvan Kebap, iftarda evlere paket servis seçenekleri ile de hizmet verecek.  Yoğun bir hazırlık aşamasından geçen Eyvan Kebap, pandemi önlemlerini de üst seviyelerde tutuyor.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA