Canpolat: “Haritamızı 3 dilde yayımlayacağız”




Tarih: 13 Nisan 2022 Çarşamba 17:36


Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Sinan Canpolat, Mersin’de vatandaşa yardımcı olabilmek adına 10 bin adet el haritası basacaklarını belirterek, bu haritaların rehberlik yapacağını söyledi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Canpolat, “Mersin merkezine bağlı 13 ilçemizi kapsıyor. 3 dilde yayımlayacağız bu haritalarımızı Türkçe, Rusça ve İngilizce olmak üzere 3 dilde yayımlayacağız” dedi.

Haber- Fatih DÖNMEZ

Mersin’in büyük kalabalık bir şehir olmasıyla birlikte yerli ve yabancı vatandaş; bölgeleri, sokakları, caddeleri bulmakta zorluk çekiyor. Vatandaşa bu konuda yükünü hafiflemek adına Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Sinan Canpolat, vatandaşa yardımcı olabilmek için yeni yapacakları çalışmalarından bahsetti. Canpolat, Mersin ve ilçelerindeki vatandaşa rehberlik etmek için özverili çalıştığını ifade etti. Canpolat, Mersin’de vatandaşa daha kolaylık olması yönünde 10 bin adetlik rehberlik el haritasını bastıracaklarını belirterek el haritasında Türkçe, Rusça ve İngilizce dili yer aldığına belirtti.

“10 BİN ADETLİK BİR EL HARİTASI BASTIRIYORUZ”

Mersin’de vatandaşın sorunlarında, çözüm noktasında güçlerinin yettiği oranında yönetim olarak yardımcı olacağını ifade eden Canpolat, “Denetim organlarımızda, odamızın avukatlarıyla bir nebze de olsa yaralarına ilaç olmaya merhem olmaya çalışıyoruz bu konuda da elimizden geldiğince özveriyle çalıştığımızı Mersin halkı tüketicimizin bilmesini isterim. Son yaptığımız güzel bir çalışma var. Tamamlamak üzereyiz. Az önce de bahsettiğim gibi Mersinde ciddi yurtdışından güç alıyor. Şuan Ortadoğu’dan, İran’dan, Irak’tan, Lübnan’dan, Rusya’dan, Ukrayna’dan Mezitli, Davultepe, TC, Çeşme, Kargıpınarı, Silifke, Taşucu, Anamur’a kadar uzanan bir yabancı akımı söz konusu. Hal böyle olunca istedik ki hem vatandaşımızın hem meslektaşımızın hem de gelen yabancıların bulunduğu lokasyonu  çok iyi görmesi, ulaşımda yardım olması, adres bulma da yardımcı olması bölgenin tanınması noktasında bir reklam ajansıyla anlaşma yaptık. Bu anlaşma gereği Mersin merkez ve ilçelerimizi kapsayan 10 bin adetlik bir el haritası bastırıyoruz. Bu el haritası neyi kapsıyor, neyi içeriyor. Bölge planlarını, semtlerini, caddeleri, sokakları Mersin merkezine bağlı 13 ilçemizi kapsıyor. 3 dilde yayımlayacağız bu haritamızı. Türkçe, Rusça ve İngilizce. Bu çalışmamızın amacı Mersin halkımıza meslektaşlarımıza gelen yabancılara bir nebze de olsa yaşadığı bölgenin neresi olduğunu ona bir rehberlik ve kılavuz olması noktasında böyle bir çalışmayı çok yakında tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.      


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA