‘23 Nisan Futbol Turnuvası’ sona erdi




Tarih: 26 Nisan 2022 Salı 15:33


Akdeniz Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen ‘23 Nisan Futbol Turnuvası’ final maçları oynandı. Turnuvanın ödül törenine katılan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Gençlerimize ve çocuklarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber – Behzat Özgür Beyazlar

 

Seyfi Ali Türkoğlu – Şafak Erdur Futbol Sahası’nda düzenlenen turnuvada, kupa ve ödül töreniyle son buldu. Ödül törenine Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Şube Başkanı Mesut Bilir katıldı. Heyecanlı geçen maçta, turnuva takımları taraftarından destek alarak maça motive oldu. Turnuvada ter döken takımlar sorunsuz bir şekilde turnuvayı bitirdi. 12 futbol takımın karşılaştığı final maçları sonunda Mersin Demir Spor 1’inci oldu. Akdeniz Belediye Spor 2’nci sırada yerini alırken Mersin Çelik Spor da 3’üncü; Çay Çilek Spor ise 4’üncü oldu. Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa M. Gültak, turnuvanın ödül törenine katılan takımlara, teknik adamlara, hakemlere ve Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcilerine teşekkür ederek, takım oyuncularını da tebrik etti.

 

“GENÇLERE GEREKEN YATIRIM DEVAM EDİLECEK”

Turnuva töreninde; gençlere ve çocuklara yatırım yapmaya devam edeceklerini belirten Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Çocuklar ve gençler için yeni spor tesisleri yaptık, mevcut tesisleri de yeniledik. Merkezde, şu an içinde olduğumuz tesis gibi 4 tane tesisi bitirdik. Yakın zamanda, gençlerimizin üniversite sınavına hazırlanacağı Yılmaz Güney Gençlik Merkezi’ni de bitireceğiz. Burada, Akdeniz’in ilk yarı olimpik bir yüzme havuzu ve aquapark da olacak. Çocuklarımızın gidebileceği bir havuzları dahi bugüne dek yoktu. Orada çocuklarımız ücretsiz yüzme kursları alacak” şeklinde konuştu.

 

“EĞİTİM AKADEMİSİ PORTALIMIZ İLE EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ SAĞLIYORUZ”

Çocukların lise ve üniversite hayallerini hayata geçirdiğini ifade eden Gültak, eğitim sürecine büyük önem verdiğini belirterek, yatırım yapmaya da devam edeceklerini söyledi. Gültak, “Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimize yatırım yapıyoruz, yatırım yapmaya da devam edeceğiz Metropol gökdelen binasında hizmete açtığımız ücretsiz Etüt Merkezi’nin yanı sıra, Eğitim Akademisi portalımız ile eğitimde fırsat eşitliği sağlıyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarımızı hayalini kurdukları üniversite ve liselere kavuşturuyoruz” dedi.

Tören sonunda Gültak, tüm ekibi teşekkür ederek final maçlarında ter döken sporculara madalyalarını takdim etti. Turnuvada çocukların heyecanına ortak olan Gültak, ilk 4’e giren futbolcular ve antrenörlere kupa ve ödül takdiminin ardından toplu fotoğraf çekilerek tören sona erdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA