Jandarmadan torbacılara bayram temizliği operasyonu




Tarih: 27 Nisan 2022 Çarşamba 17:09


Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinden torbacı olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına operasyon.

Jandarma ekipleri; havaların ısınması ve yaz sezonu öncesinde uyuşturucu ticaretinin artacağını değerlendirerek, özellikle genç nüfusu hedef alan torbacılara yönelik bir çalışma başlattı. Yapılan titiz araştırma ve takip sonucunda Mezitli ve Erdemli ilçelerinde (6) şüpheli tespit edildi. Tespit edilen şüphelilerin yakalanması ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi amacıyla Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde (9) ayrı adrese eş zamanlı operasyon icra eden ekipler (6) şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon icra edilen adreslerde arama yapan Jandarma bin 780 gram Kubar esrar, (246) gram metamfetamin, (142) adet uyuşturucu hap (Extacy), (640) kök kenevir, (2) adet tabanca, (4) adet av tüfeği ve suçtan elde edilen 3 bin 250 TL para ele geçirerek el koydu. Yakalanan (6) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatılarak işlemleri tamamlanmak üzere Mersin İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA