Vali Su’dan Özyiğit’e veda ziyareti




Tarih: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 16:50


Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi ile Diyarbakır Valisi olarak atanan Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e veda ziyaretinde bulundu. Abdullah Özyiğit, “Kentimize verdiği hizmetlerden dolayı Mersin Valimiz Sayın Ali İhsan Su’ya teşekkür ediyor, yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

21 Haziran 2017 tarihinden bu yana Mersin'de görev yapan Vali Ali İhsan Su, Diyarbakır Valisi olarak atandı. Mersin’den ayrılacak olan Vali Su, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e de veda ziyaretinde bulundu. Özyiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Su’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Vali Su ise görev süresince uyum içerisinde çalıştıklarına dikkat çekerek, Özyiğit’e başarılar diledi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA