Tarhan, sanayi esnafını ziyaret etti




Tarih: 24 Mayıs 2022 Salı 12:35


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Sanayi Sitesi esnafı ve vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdi. Sanayi sitesini dolaşarak esnafa bol kazançlar dileyen Başkan Tarhan, aracını tamir için gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Ziyarette, esnafın yaşadığı sıkıntılarla ilgili fikir alışverişi yapılırken, sanayinin taşınması konusunda görüşler aktarıldı.

Görevde bulunduğu 8 yıllık süreçte halk günleri, esnaf ve ev ziyaretleri ile vatandaşlarla buluştuğunu söyleyen Tarhan, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, Belediye olarak yapılması gereken rutin görevleri arttırarak sürdürmeye devam ettiklerini belirten Tarhan, "Dünya olarak Korona Virüs gibi çok özel bir süreci atlatmış durumdayız. Virüs dalgasının neden olduğu ekonomik ve sosyal kriz insanlarımızı bunaltmış durumdaydı. Bunun sonrasında yaşanan ekonomik kriz de esnafımızı ve vatandaşlarımızı çok zor durumda bırakmıştır. Esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet ederek görüş ve önerilerini de aldık. Yaşanan sürecin atlatılması için çok önemli fikir ve öneriler aldık" dedi. İletilen dilek ve şikayetlerle bizzat ilgilenerek çözüm için talimat verdiğini aktaranTarhan, "Halkımızdan gelen istek ve şikayetler sayesinde en kısa sürede sorunu tespit edip çözüme kavuşturmaktayız. Vatandaşlarımız her salı belediyemize gelip, bizzat benimle görüşüp sorunlarını anlatabildiği gibi evinden, iş yerinden, cep telefonlarından, sosyal medya üzerinden, internet erişiminin olduğu her yerden belediyenin sitesine girip, başkana mesaj butonunu tıklayarak tüm istek ve şikayetlerini bildirebilirler. Biz bununla da yetinmiyoruz, ulaşamadığımız her vatandaşımızın ayağına giderek görüşlerini dinliyoruz" diye konuştu.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA