2. Lig umutları seneye kaldı




Tarih: 24 Mayıs 2022 Salı 17:19


Sezonun başından bu yana oynadığı oyunla, yönetimiyle ve hocasıyla birlikte başarılı bir grafik çizerek, taraftarını arkasına almayı başaran TFF 3. Lig’teki temsilcimiz İçel İdmanyurdu, büyük başarıyla geldiği Play-Off Final Maçı’nda penaltılarda Fethiyespor’a 5-4 yenilerek, 2. Lig yolundaki umutlarını bir sonraki yıla bıraktı.

Haber - Fatih Dönmez

TFF 3. Lig’te mücadele eden temsilcimiz İçel İdmanyurdu, gerek teknik heyetiyle, gerek yönetimle, gerekse de taraftarıyla sezon başından bu yana ortaya koyduğu mücadeleyle taktir edilmeyi hak etti. Sezon ortalarında hoca değişikliğine giden temsilcimiz, yeni hocasıyla birlikte büyük bir ivme yakalayarak, Mersin halkına 2. Lig yolunda büyük bir heyecan yaşatmayı başardı. Takımı ve taraftarı için büyük fedakarlıklar yapan İçel İdmanyurdu Kulübü Başkanı Metin Saltık, taraftarın takıma destek vermesindeki en büyük etken oldu. 13.10.2021 tarihinden bu yana hiç yenilgi yüzü görmeyen temsilcimiz, ligte de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sezon başından bu yana oynadığı oyunla 2. Lig yolunda Play-Off’lara kalmayı başaran temsilcimiz, Orduspor 1967 ile yarı finalde deplasmanda 1-0 yenildiği maçın rövanşında kendi evinde oynadığı maçta desteğini aldığı 25 bin taraftarıyla da artık şampiyonluğa inanmıştı. Yarı finalde Orduspor’u 3-0 yenen temsilcimiz, finalde Fethiyespor’la karşılaşmak için Ankara biletini almıştı. Ankara Eryaman Stadı’nda oynanan İçel İdmanyurdu – Fethiyespor maçında da Mersinliler takımlılarını yalnız bırakmayarak Ankara’ya akın etti. 90 dakikası ve uzatmaları 0-0 berabere sona eren maçı penaltı atışlarıyla 5-4 kazanan Fethiyespor adını 2. Lig'e yazdırdı ve İçel İdmanyurdu 2. Lig umutlarını gelecek yıla bıraktı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA