Denizde kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı




Tarih: 27 Mayıs 2022 Cuma 14:28


Mezitli’de, 22 Mayıs tarihinde serinlemek için girdiği denizde kaybolan yabancı uyruklu 21 yaşındaki gencin cansız bedenine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mezitli’ye bağlı Menderes Mahallesi sahilinde 22 Mayıs'ta denize girdikten sonra gözden kaybolan yabancı uyruklu İzzet Hamo'yu (21) bulmak için yürütülen çalışmalardevam etti. Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’na bağlı Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma Timleri (DEGAK), İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç polisler ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesindeki Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Amirliği ekipleri, bölgede Hamo'yu bulmak için denizde bir kez daha arama ve tarama yaptı. Arama çalışmalarının sürdüğü sırada, bölgeye yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan Davultepe Mahallesi'ndeki 100. Yıl Tabiat Parkı sahilinde erkek cesedi görüldüğü ihbarını alan ekipler, o bölgeye yöneldi. Ekipler tarafından denizden çıkarılan cesedin, genç Hamo'ya ait olduğu tespit edildi.Hamo'nun cenazesi, otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA