5. Akdeniz Gençler Şampiyonası Mersin’de




Tarih: 31 Mayıs 2022 Salı 16:28


Uluslararası Cimnastik Federasyonu (FIG) 2022 faaliyet programında yer olan ‘5. Akdeniz Gençler Şampiyonası’ Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenecek.

FIG Takvimi’nde önemli bir yere sahip olan Artistik, Ritmik, Aerobik Cimnastik 5. Akdeniz Gençler Şampiyonası 2-4 Haziran 2022 tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan ve 14 ülkeden 90 sporcunun katılacağı Şampiyonada 12 sporcumuz ülkemizi temsil edecek. Mersin’in özellikle 2013 Akdeniz Oyunları ile birçok Uluslararası organizasyona ev sahipliği yaptığını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Uluslararası Cimnastik Federasyonu tarafından 02-05 Haziran tarihleri arasında ev sahipliğini yapacağımız ‘5. Akdeniz Gençler Şampiyonası’ hazırlıklarımıza devam ediyoruz. 14 ülkeden 90 sporcuyu ilimizde en iyi şekilde ağırlayacağız. Şampiyona da ülkemizi temsil edecek milli sporcularımız başta olmak üzere tüm sporcularımıza başarılar diliyor, Mersinli sporseverleri bu önemli organizasyonu izlemeye Olimpik Cimnastik Salonumuza bekliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA