Hayat Boyu Öğrenme Haftası coşkuyla kutlanıyor




Tarih: 5 Haziran 2022 Pazar 15:43


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın teşrifleri, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ve il protokolünün katılımlarıyla bu sene ikincisini gerçekleşen Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nın açılışı Mersin Galatasaray Meydanı’nda düzenlenen törenle gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali ve İl Milli Eğitim Müdürünün konuşmalarıyla devam eden törende Hayat Boyu Öğrenme Kurumları’nda çeşitli başarılara imza atan kursiyerlere plaket takdim edildi. Toplu kurdele kesimiyle süren kutlama programı konserler ve sahne gösterileri ile renkli anlara sahne oldu. 14 Halk Eğitim Merkezi ve 1 Olgunlaşma Enstitü kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği kutlama programında İl Milli Eğitim Müdürü Koca, "Hayat Boyu Öğrenme, devletimizin milletimize sunduğu geleceğimizi inşa etmeye büyük katkılar sunan çok büyük olanaktır. Yaptığımız çok yönlü çalışmalarla Hayat Boyu Öğrenme kurs ve kursiyer sayılarımız hem nitelik hem nicelik olarak her geçen ay artmaktadır. İlimiz genelinde 14 Halk Eğitimi Merkezimiz ve 1 Olgunlaşma Enstitümüzle, 2022 yılının ilk beş ayında 8 binden fazla kurs açarak 280 bin kursiyere ulaştık. Kurslarımıza katılan yediden yetmişe her yaştan vatandaşımız, kurs sonunda sertifikalarını almakta ve bu sertifikaları ihtiyaç duydukları her alanda kullanabilmektedir. Bizler, Türkiye genelinde Hayat Boyunda öncü bir il olarak 2 gün boyunca 13 ilçemizden 15 kurumumuzla hazırladığımız etkinliklerimiz, sergilerimiz, sahne gösterilerimizle huzurlarınızda olacağız. Başta Milli Eğitim Bakanlığımız ve Sayın Valimiz olmak üzere; tüm usta öğreticilerimiz ve öğretmenlerimize, bizlere inanan, güvenen ve bizleri yalnız bırakmayan tüm kursiyerlerimize, Hayat Boyu Öğrenmenin her aşamasında yer alan, katkı sunan, bizleri destekleyen tüm paydaşlarımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum" dedi. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA