Ormancılık faaliyetlerinde çalışan hükümlü çalışanlara ziyaret




Tarih: 5 Haziran 2022 Pazar 15:45


Orman Genel Müdürlüğü ile Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde ormancılık faaliyetlerinde istihdam edilen hükümlü çalışanları ziyaret edildi.

Ekosistem Hizmetleri Daire Başkanı Özgür Balcı, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, şube müdürleri ve işletme müdürlüğü çalışanları, Orman Genel Müdürlüğü ile Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde ormancılık faaliyetlerinde istihdam edilen hükümlü çalışanları ziyaret etti. Bölge Müdürü Akduman ziyarette; Bölge Müdürü iş birliği protokolünün uygulanabilirliği, işleyişi, kurumsal beklentiler ve toplumsal faydalarına dair bilgilendirme yaparak, hükümlü çalışanların talep ve önerilerini değerlendirdi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA