Vali Pehlivan, “Teknopark, Mersin ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek”




Tarih: 8 Haziran 2022 Çarşamba 16:37


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Teknoparkın istihdamın artırılması ve yeni ürün geliştirme açısından önemini vurgulayarak, “Teknopark, Mersin ekonomisine ve kalkınmasına katkı sağlamaya devam edecek” dedi.

Vali Pehlivan, Mersin Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) Genel Müdürü İhsan Gültekin’den brifing aldı. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Genel Müdür Gültekin, Vali Pehlivan’a başladığı yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Gültekin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Pehlivan, ardından Genel Müdür Gültekin’den kurumun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yerine getirilen ve planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunana Pehlivan, Teknoparkın, Mersin’in ekonomisine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaya devam edeceğini söyledi. Teknoparkın, teknolojik gelişim ve değişimle birlikte istihdamın arttırılması, Ar-Ge olanaklarının çoğaltılarak yeni ürün ortaya çıkarma ve bu ürünleri geliştirme imkanı tanıması bakımından çok önemli olduğunu ifade eden Pehlivan, yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA