Kadınlara ücretsiz kurs ile iş imkanı sağlanıyor




Tarih: 9 Haziran 2022 Perşembe 17:21


Mersin Yenişehir Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ‘Giyim Üretiminin Teknoloji Kurs Sergisi’nde kadınlar, aldığı ücretsiz eğitimle ekonomi bağımsızlığını güçlendirerek iş imkanı sağlıyor.

Haber- Fatih Dönmez

 

Mersin Yenişehir Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 17 Mayıs 2022 tarihinde yılsonu ‘Giyim Üretiminin Teknoloji Kurs Sergisi’,  Şehit Cennet Yiğit İmam Hatip Anadolu Kız Meslek Lisesi’nde açılmıştı. Kurs açılışını Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Bucak ve Okul Müdürü Mete Koyuncu desteğiyle yapıldı. Kurs hakkında değerlendirmelerde bulunan Yenişehir Halk Eğitim Kurs Öğretmeni Rahime Fırat Gedik, “Meslek Edindirme kurslarının, kadınların ekonomi bağımsızlığı yani sıra aile bütçesine büyük katkı sağlamaktadır. Kadınlara altın bilezik olan meslek edindirme kurslarına, kendi ürettikleriyle geri dönüşümde sanata dönüştürüyor. Aldıkları eğitimle öz güven ve huzur içinde kurslara katılım sağlanıyor. Milli eğitim sertifikasıyla iş imkanı sağlanıyor. Bende bir eğitici olarak insanların hayatına dokunup katkı sağlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşıyorum. Ücretsiz olan meslek edindirme.  Halk Eğitim Kurslarına herkesi davet ediyorum. Emeği geçen kursiyerlerime de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA