Tarsus TSO Başkanı Koçak, ‘Sivil Toplum Kuruluşlarında Stratejik Yönetim’temalı söyleşiye katıldı




Tarih: 10 Haziran 2022 Cuma 15:09


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’unmoderatörlüğünü gerçekleştirdiği ‘Sivil Toplum Kuruluşlarında Stratejik Yönetim’ başlıklı söyleşiye katıldı.

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’un davetiyle söyleşiye konuk olarak katılan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili, TOBB Dış İlişkiler Komisyon Üyesi, OECD İş ve Sanayi Danışma Komitesi TOBB Temsilcisi ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, görev aldığı sivil toplum kuruluşlarının stratejik yönetim süreçleri ile ilgili deneyimlerini Tarsus Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleriyle paylaştı.Ticaret ve Sanayi Odaları’nın faaliyet alanlarından, bulundukları lokasyonlara katkılarına; Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın odaklandığı ve öncelik verdiği projelerden, misyon ve vizyonlarını hayata geçirmede oluşturdukları ve uyguladıkları stratejilere; coğrafi işaretli ürünlerin tescilinden, küresel salgın sürecinde üstlendikleri görev ve sorumluluklara dair birçok önemli noktaya değinen Başkan Ruhi Koçak, “Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, bölgemizin önemli kuruluşları olarak büyük bir özveriyle çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda, Tarsus’un ve bölgemizin kalkınmasında Yönetim Kurulumuz, Meclis Üyelerimiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte birçok projeyi hayata geçirdik. Tarsus’a özgü birçok lezzetin coğrafi tescilinin alınmasına öncülük ettik. Diğer taraftan, TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu’nun da desteğiyle TOBB’un 81 ile 81 Okul Projesi kapsamında ortaya koyduğumuz gayretlerin bir sonucu olarak Tarsus’a okul kazandırdık. Bu tür önemli projelerde sorumluluk üstlenmek bizleri ayrıca mutlu ediyor” şeklinde konuştu.Küresel salgın sürecinde aktif rol ve sorumluluk üstlendiklerine de dikkat çeken Başkan Ruhi Koçak, “Küresel salgın sürecinde üyelerimizin karşılaştığı sorunların çözülmesi için hızlı bir şekilde aksiyon almaya gayret ettik. Bu süreçte, üyelerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı bizler için öncelik oldu ve tüm tedbirlerimizi bu doğrultuda aldık. Ayrıca, iletişim stratejilerimizi geliştirirken dijitalleşmeden de önemli ölçüde faydalandık” dedi.Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ise “Gerçekleştirdiğimiz bu önemli etkinlikte paylaşmış olduğunuz deneyimlerinizin ve düşüncelerinizin üniversitemiz öğrencilerinin iş dünyasına bakışını geliştirmesi yönünde önemli bir katkı sağlayacağını düşünmekteyim.  Ayrıca, TOBB’un 81 ile 81 Okul Projesi kapsamında yapılan okulun Tarsus’a kazandırılmasına öncülük etmeniz ve bölgemiz ve ülkemizin gelişmesi adına ortaya koyduğunuz tüm gayretler için sizlere teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA