Dalgıçlar denizde, öğrenciler sahilde temizlik yaptı




Tarih: 11 Haziran 2022 Cumartesi 19:07


Hatay’ın Dörtyol ilçesinde dalgıçlar denizde öğrenciler sahilde temizlik yaptı.

Yaban Hayatını Koruma ve Dayanışma Derneği (YAKORDER) ve Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı iş birliği içerisinde dalgıç ekipleri balıkçı barınağı içerisinde deniz dip temizliği, Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi üyesi gönüllü gençleri ise özel eğitim öğrencileri ile birlikte barınak etrafında araç lastiği, cam şişe, demir parçaları ve plastik poşetleri toplayarak temizlik yaptılar. Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi Gönüllük Kulübü Çevre Timi üyesi Ayşenur Özen yaptığı açıklamada, “Burada YAKORDER öncülüğünde Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı'nın destekleri ile bizler özel eğitime gereksinim duyan öğrenci kardeşlerimizle anlamlı bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyduk” dedi. Yaban Hayatını Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Özer ise Çevre kirliliğine dikkat çekmek için kamu kurumları iş birliği içerisinde hem denizde dip hem sahilde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA